Vilkår og betingelser

DIN SIKKERHET ER VIKTIG FOR OSS – SE VILKÅR OG BETINGELSER HER:

BETINGELSER FOR KLIPPEKORT                                                                                                        Klippekort er personlig og gyldig i 6, 9 eller 12 måneder fra kjøpsdato avhengig av hvilket klippekort du velger. Klippekort kan brukes på alle åpne klasser i timeplanen, men gjelder ikke for faste kurs eller workshops/eventer.Endringer i timeplanen kan forekomme. Det vil være redusert antall timer i ferieperioder og vi holder stengt helligdager. Ved kjøp av klippekort bekrefter du samtidig at du har lest og forstått den ovennevnte informasjonen.

BETALINGSVILKÅR | NETTBUTIKK | PÅMELDINGSSYSTEM
Vårt betalings- og påmeldingssystem er levert av MindBodyOnline og Optimal Payments som er veletablerte og anerkjente aktører, med betalings- og påmeldingsløsninger som benyttes i utstrakt grad innen helse- og treningsbransjen internasjonalt. MindBodyOnline og Optimal Payments er hos MOMA YOGA implementert både i websiden og i appen MindBody Connect. Webshoppen har altså implementert et godt system for trygg netthandel. Dine kortopplysninger vil ikke være tilgjengelig for andre enn Optimal Payments som behandler transaksjonen. MOMA YOGA har ikke tilgang til din kortinformasjon. Du finner kobling til webshopen via fanen //påmelding// og via MOMA YOGA i appen MindBody Connect som du henter i appstore.

KONFEDENSIELLE KJØP OG PÅMELDINGER
Din registrering i vårt kunderegister og din påmelding til kurs hos oss er konfidensiell. Vi har ikke tilgang til og oppbevarer ikke din kredittkort informasjon noe sted i vårt kunderegister. I vårt kunderegister er du registrert med navn, epost, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Kunderegisteret er ikke tilgjengelig for andre enn MOMA YOGAs administrasjon. Dine opplysninger vil ikke bli delt med en tredjepart. Du kan velge å melde deg av våre nyhetsbrev.

VILKÅR FOR AVMELDING & REFUSJON AV KURSKONTIGENT
14 dagers angrerett ved kjøp av varer og tjenester på Internett.  Ved alt kjøp av varer og tjenester på Internett, har du 14 dagers angrefrist. Det betyr at du innen 14 dager kan annullere kjøp av vare eller avmelde deg fra kurs.

Ved annulering av kjøp av medlemskap eller klippekort innen 14 dager påløper kun kr 200,- i administrasjonsgebyr. Resterende beløp blir overført til din konto.

Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart vil du få refundert kursbeløpet minus kr. 200,- Dette gjelder ikke hvis kurset allerede har startet. Dersom avmeldingen skjer innen 14 dager etter påmelding, men etter at kurset har startet, vil du få refundert deler av kursbeløpet; sum som tilsvarer antall ganger som er igjen av kurset minus kr 200,- i administrasjonsgebyr.

Ved avmelding fra helgekurs/workshops/spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før kursstart for at du skal få refundert kursavgiften minus kr. 200,- i administrasjonsgebyr.

Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.

Ved uforrusett alvorlig sykdom eller hendelser som forhindrer deg i å fullføre kurset, ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi kan forsøke å finne en god løsning for deg. Dersom noe uforutsett dukker opp vil vi forsøke å være behjelpelige med bytte av kurs/periode/varighet, kun med omkostning av eventuelt mellomlegg ved prisavvik.

ANSVAR
MOMA Yoga har ikke ansvar for skader. MOMA Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs hos oss, eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss. Når du melder deg på kurs hos oss, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din fysiske og mentale helse, og du samtykker i at du ikke kan saksøke MOMA Yoga eller MOMA Yogas instruktører for skader du skulle pådra deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet, eller skader du får når du på egenhånd praktiserer det du har lært hos oss. MOMA Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

SELSKAPSINFORMASJON

MOMA YOGA AS

Forretningsadresse: Wettergrensvei 4b, 1368 stabekk

Besøksadresse: Boecks gate 12, 1473 Lørenskog

Org. nr. 990891923 | MVA nr. 990891923MVA

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål!