MOMA TweensYoga Kurs

WP_20151026_010   WP_20151026_012   WP_20151026_043   WP_20151026_025   WP_20151026_029   WP_20151026_066 WP_20151026_056

 

MOMA TweensYoga Kurs  som startet i august ble veldig godt mottatt, og vi starter  derfor et nytt kurs som går frem til jul!

11 barn i alderen 12-16 år har hver mandag siden august, kost seg med et herlig avbrekk i en hektisk hverdag.  Av yogainstruktør Terese Melvold har de hos MOMA YOGA lært seg mange forskjellige yogaposisjoner, de har blitt mykere og fått verktøy for avspenning, som de kan benytte nå og senere i livet.

Vi var med på en TweensYoga klasse i forrige uke og ble mektig imponert og rørt over den gode varme stemningen i rommet, mellom tweens`ene og yogalærer Terese. Smil og latter satt løst og det var ingen tvil om at her var det høy faktor av glede og gode «vibber». Barna viste med stolthet og glede frem de ulike yogastillingene de har lært gjennom kurset og Asanaer (yogastillinger) som Klovnen, Kråka og Båten ble av barna nevnt som favoritter.

Flere fortalte at de merket at de var blitt mykere, noen mente de sov bedre, men alle bare lo når de ble spurt om yogaen hadde gjort de noe blidere hjemme :) Mot slutten av intervjuet sier en av jentene helt spontant «dette er det første treningsstedet jeg føler at jeg passer inn…» Vi må innrømme at en rørt tåre presset på i øyekroken av denne ærlige og herlige kommentaren – som egentlig sier alt <3 Vi håper mange fler tweens vil starte sin yogareise sammen med oss hos MOMA YOGA. Namaste :)

Hva er MOMA TweensYoga Kurs

YogaTweens er for barn som er rett før og i tenårene «inbetweens». I denne alderen skjer det mye med både kropp og sinn, man er «for stor til å være liten og for liten til å være stor» – yoga kan være et godt verktøy for å håndtere både en kropp i vekst og utvikling, og alt som foregår på innsiden av tanker og følelser. Med musikk og tilpassede øvelser, skaper yogainstruktøren en morsom og passe utfordrende klasse, hvor barna blir bedre kjent med egen kropp gjennom fysiske øvelser og avspenning. Yoga er for barn som for voksne, et godt supplement til annen idrett. YogaTweens passer for alle!

Kursdetaljer MOMA TweensYoga Kurs 12-16 år:

Tid: Mandag kl 1600-1700 (60 min)

Kursperiode: uke 46 t.o.m uke 52 (7 kursganger)

Instruktør: Therese Melvold

Pris: kr 945,-      

Påmelding: Send mail til info@momayoga.no med barnets fulle navn, fødselsdato , adresse og telefonnummer. Du får påmeldingsbekreftelse og betalingsinformasjon per mail.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe!

Velkommen til yoga hos oss

Hilsen Team MOMA YOGA

For mer informasjon se MOMA YOGA

Husk å følge oss på Facebook og Instagram

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>